Skip to content

Dylan – Humans of Camp COOL

Het is vandaag 4 december 2015 en dat betekent dat Dylan vandaag 20 jaar oud wordt! Dylan is afgelopen Camp COOL met ons mee geweest en heeft het heel erg gezellig met de rest van de COOL’ers. Gisteren hebben we even gezellig met elkaar aan de telefoon gehangen.

“In mijn vrije tijd vind ik het leuk om muziek te luisteren en te schrijven. Ronnie Flex en Fresku zijn mijn idolen als het gaat om rappen.Op 11 december ga ik naar een optreden van Fresku. Ik vind het leuk om met vrienden gezellig bij elkaar te zijn.
Binnenkort ga ik waarschijnlijk Leisure and Hospitality studeren. Ik kan dan reisleider, animatieteam of medewerker op een vakantiepark worden. Welke het wordt weet ik nog niet, maar dat vind ik wel fijn.

Mijn levensmotto? Het leven is een mooie strijd!”

 

 

 

Foto: Guido Haullussy

Back To Top