Skip to content

Wie zijn de mensen achter Camp COOL?

Ja hoor, het is zover. We gaan weer van start met Humans of Camp COOL. Om te beginnen stel ik mezelf aan jullie voor. Social media is in mijn ogen bedoeld om sociaal te zijn en dingen met elkaar te delen. Met elkaar of met de rest van Nederland of zelfs de hele wereld. Eigenlijk net zoals we dat doen op Camp COOL.

Wat Camp COOL is en waar het voor staat weten we nu eigenlijk wel. Wat mij nou zo leuk leek is als we eens niet alleen kijken naar de mensen die naar Camp COOL toe gaan, maar ook de mensen in het bestuur en de de mensen die Camp COOL een warm hart toedragen.

Workshop Filmen
© Guido Haullussy
Even voorstellen

Nou ben je misschien nieuwsgierig geworden naar wie ik nou eigenlijk ben. De meesten van jullie kennen mij als Kelly van de Groep, of gewoon Kelly van Camp COOL. Ik woon samen met mijn vriend en onze hondjes in Spakenburg. Ik doe vrijwilligerswerk bij de kringloop op de boekenafdeling en ben daartussen graag creatief bezig. Denk hierbij achter de naaimachine, diamond painting, haken, breien en lezen. Bovendien is de douchekop mijn grootste fan tijdens het zingen.

Creatieve verzamelaar

Ik noem mijzelf ook wel een creatieve verzamelaar, omdat ik graag met van alles bezig ben en als ik iets bedenk ook graag meteen aan de slag kan. Gelukkig heb ik mijn eigen hobbykamer waar ik al mijn hobby’s en materialen een eigen plekje kan geven.

Toen mijn oma wat elastiek nodig om iets te maken vroeg ze gekscherend of ze even in mijn miniwinkel mocht shoppen en zo heb ik mijn oma kunnen helpen. Vind ik trouwens ook heel fijn, om mensen te helpen. Zo ben ik nu mondkapjes aan maken en verkoop ik deze, hiervan gaat voor elk verkocht mondkapje één euro naar stichting COOLsupport.

Dromen

Als ik een kaart naar mezelf zou sturen, dan zou ik erop zetten dat ik aan de opleiding kruidentherapie of vooropleiding ben begonnen. Dat wanneer het mogelijk is om te reizen, ik naar Engeland ben geweest omdat ik nogal een Potterhead (Harry Potter fan) ben en Stonehenge graag wil zien. Wat ik nog wel het meest van allemaal zou willen is dat ik niet alleen mijn, maar al jullie verhalen terug kan lezen.

Wat ik jullie nog wil meegeven is, blijf in deze tijden veilig en zorg goed voor elkaar. Ik hoop vooral dat jullie wensen uitkomen, maar dat er altijd wat te dromen overblijft.

Back To Top