Skip to content
Deelnemer Camp COOL

Humans of Camp Cool: Hoe gaat het met Jesse na zijn transplantatie?

Door Rik Nijskens – Het lijkt alweer een tijdje geleden maar Jesse is pas twee maanden geleden getransplanteerd in het Erasmus MC. Daarom vroegen we hem hoe het nu met hem gaat.  “Het gaat super goed. Ik had voor de transplantatie last van misselijkheid en hoofdpijn, maar dat is nu gelukkig over. Vóór de transplantatie moest ik heel veel pillen slikken en dat zijn er nu gelukkig nog maar dertien per dag.”

Jesse is afgelopen jaar voor de eerste keer met ons mee geweest op Camp COOL. En wat een energie heeft die jongen! Jesse deed gezellig mee met de activiteiten en kon het goed vinden met de rest. “Camp COOL is een hechte vriendengroep omdat je elkaar zo goed begrijpt”.

Jesse is een echte bikkel, voor zijn transplantatie werkte hij nog 40 uur in de week. Het verbaasde ons dan ook niet dat hij dit over zijn transplantatie zei; “toen ik wakker werd dacht ik, was dit het al?”. Hij wil dan ook iedereen die nog getransplanteerd moet worden iets meegeven; “het gaat zo snel en het is zo fijn om beter te worden,  wees er dus vooral niet bang voor”.

Back To Top