Skip to content

HOCC: Jolien helpt mensen als voedingsbuddie bij het kiezen van gezonde voeding

Deze week ga ik in gesprek met Jolien Vijzelaar, wat ik heel leuk vind omdat ik haar al een tijdje ken. Bovendien hebben we nu een goed excuus hebben om in deze tijd op een veilige afstand af te spreken, zodat jullie wat meer te weten komen over de “human van Camp cool” van deze keer. 

Portret Jolien
Even voorstellen

Jolien is 29 jaar oud en woont samen met haar kat Eppo in Harderwijk. Ze vind het heerlijk om daar te lopen, te bakken en te koken of met vrienden een spelletje te doen. ` Avonds zit ze graag lekker op de bank te knuffelen met Eppo of klapt ze de laptop open om te kijken of er nog een leuk huis is waar ze haar thuis van kan maken.  

De Voedingsbuddi

Van haar hobby heeft Jolien haar beroep gemaakt. Ze heeft haar passie voor bakken en koken in een pannetje gegooid en is begonnen met haar eigen bedrijf De Voedingsbuddi. Zo helpt ze mensen om bewustere keuzes te maken. Ze wil mensen meegeven dat een gezonde keuze niet duur hoeft te zijn. Jolien is blogger, geeft voorlichtingen, persoonlijke begeleiding en een cursus over goedkope, gezonde voeding. 

Hoewel er wat tegenslagen waren tijdens de opleiding en een bedrijf opzetten, wat voor een gezonde persoon al moeilijk is, zet zij toch door en past zij aan waar nodig is. Twee goede eigenschappen die zij zelf niet hardop uitspreekt maar ikzelf wel voor haar wil benoemen. Volgens Jolien is een eigen bedrijfje opzetten iets waar je goed over moet nadenken. Ze droomde al tijdens haar opleiding over het beginnen van een bedrijf.

Dromen

Ik heb ook aan Jolien gevraagd waar zij zichzelf over vijf jaar ziet of wat ze dan bereikt wil hebben. Zij wil graag meer kennis hebben over het gebruik en het inzetten van social media en mensen als Voedingsbuddi helpen. Ook droomt ze over een nieuwe woning voor haarzelf en wie weet een nieuw loopmaatje in de vorm van een hond.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top