Skip to content

Bea – Humans of Camp COOL

Even voorstellen

Hallo Coole Humans! Mijn naam is Bea Brinkman en vanaf heden ben ik werkzaam als vrijwilliger bij de stichting Coolsupport. De meeste van jullie kennen mij als de moeder van Tamara, zij komt al een aantal jaren naar Camp COOL. Tamara heeft nog twee broers, Bart & Bas – ja een tweeling, hartstikke 2-eiïg. Bas heeft net als Tamara het Bardet-Biedel syndroom en allebei zijn ze vanaf hun geboorte nierpatiënt.

Tamara kreeg in 2012 een nier van haar oma. Bas zal op termijn ook een transplantatie ondergaan, hij  krijgt een nier van zijn vader. Papa Marco en ik zijn 21 jaar getrouwd. Ons verhaal staat  in het boek van Marja Poldermans : Geef mij zo’n kind! – ervaringsverhalen van ouders van kinderen met een nierziekte. Onderstaande foto komt ook van haar hand. Mocht je geïnteresseerd zijn in het boek, het is te bestellen via de NVN-winkel.

Ontmoeting

Over ouders gesproken; een aantal  Coole ouders ken ik van het ouderweekend en het Congrestival. Het lijkt me leuk jullie weer eens te ontmoeten. Zie ik jullie bij de supportloop? Vorig jaar was dit een groot succes. Dus ook dit jaar gaan we als stichting weer deelnemen. Twee vliegen in één klap, we kunnen bijkletsen en we steunen de stichting. Hoe COOL is dat. Meer informatie over de Supportloop volgt binnenkort! 

Mochten jullie mij nog iets willen vragen, heb je suggesties, of wil je je verhaal kwijt. Je kunt mij bereiken via bea@campcool.nl.

 

 

Back To Top