Skip to content

Tamara – Humans of Camp COOL

logo_hocc_klein

Afgelopen jaar was Tamara voor de tweede keer op Camp COOL. Vorige week had ik (=Sara) via Skype een gezellig gesprekje met haar!

 

12247956_1635802223311157_1020972714032834784_oIk deed eerst een krantenwijk, maar dat was toch een beetje te druk. Qua werk wou ik heel graag iets voor het goede doel doen, maar ik wist niet voor welk doel. Mijn moeder kwam met het idee om het voor Camp COOL te doen. Nu maak ik (onder andere) ansichtkaarten, houten borden met teksten en leuke kettingen en die ik verkoop dan op de markt en via Facebook. De opbrengst gaat naar Camp COOL. Dus zoek je nog een leuk Sinterklaas-/Kerstcadeau: kijk vooral even op mijn site! https://www.facebook.com/COOLecreaties

Ik zou het heel leuk vinden om een keer iemand te ontmoeten die, net als ik, het Bardet-Biedlsyndroom heeft. Ik wil graag weten hoe hij/zij er mee om gaat, daar ben ik wel benieuwd naar. En natuurlijk is het fijn om ervaringen uit te wisselen met iemand die precies weet wat ik mee maak. Mijn e-mailadres is tamarabrinkman98 at gmail punt com.

Deze foto is tijdens Camp COOL gemaakt door Guido Haullussy. De foto is heel persoonlijk, het is precies zoals ik ben!”

Back To Top