Skip to content

Rob – Humans of Camp COOL

logo_hocc_klein

Eens in de twee weken stellen wij hier een Human of Camp COOL voor, iemand die op de een of andere manier betrokken is bij Camp COOL en/of Stichting COOLsupport. Buddies, deelnemers, ouders… of bestuursleden. Vandaag stellen we je voor aan Rob van Dam, onze voorzitter. Rob, take it away!

12186518_1631855147039198_4866570798891995571_o“Als vader ben ik heel dankbaar voor de gezondheid van mijn twee dochters. Maar ook voor mijn eigen gezondheid, en die van de rest van mijn familie. Ik vind het tijd om iets te doen voor de mensen die iets minder geluk hebben gehad met hun gezondheid.

Wat me vooral zo aanspreekt aan Camp COOL is het leren en jezelf ontwikkelen. Camp COOL inspireert en maakt je meer bewust van je eigen mogelijkheden en bevordert je zelfontplooiing, binnen de groep, op je eigen voorwaarden en in je eigen tempo. Je komt in beweging, je leert van elkaar en je helpt elkaar. Je gaat echt iets doen en wat je leert en jezelf eigen maakt is praktisch toepasbaar en stimuleert je ontwikkeling.”

Back To Top