Skip to content

Sara – Humans of Camp COOL

logo_hocc_klein

Human van deze week is… Sara! Zij heeft sinds een kleine tien jaar het chronisch vermoeidheidssyndroom, oorzaak onbekend. Sinds anderhalf jaar werkt ze voor Stichting COOLsupport. Saar, het woord is aan jou!

014 - Sara“Ik probeer te kijken naar mijn mogelijkheden, niet naar mijn grenzen. Dat is heel lastig, maar inmiddels begin ik het te leren. Natuurlijk heb ik mijn mindere periodes, lichamelijk dan, maar over het algemeen gaat het hartstikke goed! Lieve vriend, fijne familie en vrienden, heerlijk werk.. ik had drie jaar geleden niet kunnen dromen dat het zo goed met me zou gaan!
Mijn advies? Verzet je niet tegen je ziekte, want dan werk je jezelf alleen maar tegen. Nu ik gestopt ben met boos zijn op mijn lijf heb ik een veel leuker leven!”

Back To Top