Skip to content

Elisabeth – Humans of Camp COOL

logo_hocc_klein
Hartelijk maandag allemaal! Onze human van deze week is Elisabeth (31), zij was er in 2007, ons prille begin, al bij!

008 - Elisabeth“Honden zijn echt mijn passie. Ze kunnen een mooie spiegel bieden om inzicht te geven hoe jij met je ziekte omgaat en welke invloed het heeft op je leven. Mijn honden hebben me geleerd dat ik middels aandacht, acceptatie en samenwerken beter in mijn vel zit, en verder kom dan wanneer ik boos en gefrustreerd ga lopen balen omdat dingen niet gaan zoals ik wil. Dan heeft mijn hond zoiets van “Bekijk het!” en loopt weg.

Als hondengedragsbegeleider ben Bikkel van de Bart de Graaff Foundation, zij helpen mij met het opzetten van mijn bedrijf. Maar toch: mijn gezondheid is mijn fulltime job, vergeleken daarbij is mijn passie een bijbaantje.”

Back To Top