Skip to content
Deelnemers Camp COOL
Deelnemers Camp COOL

Kom in actie

Stichting COOLsupport is een groeiende organisatie, die jongeren met een chronische ziekte de mogelijkheid biedt om vaardigheden te ontwikkelen die zij door langdurig ziek zijn minder hebben kunnen ontwikkelen dan hun gezonde leeftijdgenoten. Dit doet zij door activiteitenweken met een creatieve en uitdagende inhoud te organiseren. Ook biedt de organisatie een programma om ouders van chronisch zieke jongeren te ondersteunen.

In 2016 bestaat Camp COOL alweer tien jaar. Dit willen we natuurlijk vieren! Kom in actie, vraag aandacht voor Camp COOL!

Onze vriend Chris liep de Nijmeegse Vierdaagse en Tamara, een van onze deelnemers, verkoopt zelfgemaakte kaarten en kettingen. Onder het kopje ‘Acties in beeld’ kun je meer van deze fantastische initiatieven bekijken.

Wilt U ook een actie opzetten voor Camp COOL? Ga op uw hoofd staan, doe een dansje en ga met de pet rond! Of pak het serieuzer aan: organiseer een sponsorloop, fietstocht, sporttoernooi of iets anders waar u goed in bent. Op Geef.nl kunt U een actiepagina aanmaken. Wij kunnen daarbij helpen.

Back To Top