Stichtingzaken 

Stichting COOLsupport is een groeiende organisatie, die jongeren met een chronische ziekte de mogelijkheid biedt om vaardigheden te ontwikkelen die zij door langdurig ziek zijn minder hebben kunnen ontwikkelen dan hun gezonde leeftijdgenoten. Dit doet zij door activiteitenweken met een creatieve en uitdagende inhoud te organiseren. Ook biedt de organisatie een programma om ouders van chronisch zieke jongeren te ondersteunen.

In de aanloop naar de oprichting van Stichting COOLsupport zijn er klankbordbijeenkomsten gehouden. In deze klankbordgroep hadden personen zitting met werkervaring op allerlei gebied, noodzakelijk voor het oprichten van een stichting met een zorgdoel. Dus coaches, therapeuten, organisatiedeskundigen en ervaringsdeskundigen. In deze klankbordgroep is gesproken is over de vorm, het doel en de voorlopig te bevaren koers voor de stichting. Uit deze bijeenkomsten is een oprichtingsbestuur aangesteld.

De oprichtingsfase is nu voorbij en de stichting bestaat inmiddels drie jaar. We zijn dan ook op zoek naar bestuurders en vrijwilligers die de koers voor de komende jaren willen uitzetten. Heeft u visie op de veranderende zorgmaatschappij? Ziet u vooral mogelijkheden door de participatiewet? Vindt u het een uitdaging om te faciliteren en een steeds grotere groep jongeren een zetje in de goede richting te geven? Heeft u verstand van subsidies en marketingprincipes? Neem dan contact op om hierover van gedachten te wisselen. We hebben u nodig!

Voordat de stichting werd opgericht werd Camp COOL al georganiseerd. Door een groepje artsen, verpleegkundigen en maatschappelijk werkers uit de vier academische ziekenhuizen in Nederland met een kinderdialyseafdeling. En dankzij financiering van de Nierstichting.
Dit jaar wordt Camp COOL al voor de 10e keer georganiseerd. Dat willen we natuurlijk vieren! De vrijwilligers van Stichting COOLsupport werken graag samen en zoeken collega-teamplayers om activiteiten te organiseren om deze verjaardag onder de aandacht te brengen.. Enthousiast geworden of hongerig naar meer informatie? Neem contact op met Jane.

Bestuur

Ons bestuur bestaat uit:
Rob van Dam – voorzitter
Sophie Dorsman – secretaris
Peter Boersma – penningmeester
Marisca Hageman – bestuurslid

Vacature

Stichting COOLsupport is momenteel op zoek naar een enthousiast en betrokken bestuurslid/marketingcoach. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem contact op met Jane.

Documenten

Beleidsplan Stichting COOLsupport (pdf)
Jaarverslag 2014 (pdf)
Jaarverslag 2013 (pdf)
Jaarverslag 2012 (pdf)