Skip to content

Neuropsycholoog Erik Scherder hoofdspreker op Camp COOL Congrestival in Amersfoort

Banner2

Omcirkel 19 november alvast in je agenda, want dan organiseren we ter ere van onze tiende verjaardag het Congrestival in het Oude Magazijn in Amersfoort. Op het congres én festival persen we alle leuke onderdelen van een COOL-week in één dag. De Camp Cool deelnemers zijn deze dag uw gastheren en -vrouwen. Verwacht sprekers, maar vooral ook veel creatieve workshops, gezellige rond de tafel gesprekken en een markt.

Tijdens het congres leiden de deelnemers en buddy’s ouders, deskundigen en andere patiëntenorganisaties rond in de hechte gemeenschap die is ontstaan dankzij Camp Cool. Daarmee hopen we iedereen te enthousiasmeren om in welke vorm dan ook deel te nemen of bij te dragen aan COOLsupport.

Stichting COOLsupport streeft naar een samenleving waarin iedereen, dus óók chronisch zieke jongeren en jongeren met een handicap, een volwaardige plek hebben. Tijdens de COOL-weken leren jongeren de regie over hun leven voeren. Daarbij zetten zij creativiteit in om hun sterke kanten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Congrestival, zaterdag 19 november 2016, 10.30 uur tot 17.00 uur in HET OUDE MAGAZIJN, Soesterweg 310FC 3812 BH Amersfoort

Geïnteresseerd? Houd Facebook en campcool.nl in de gaten voor meer nieuws!

Back To Top