Skip to content

Velden met een sterretje zijn verplicht

[contact-form-7 id=”2082″ title=”Inschrijven Camp Cool Cardio 2018″]

Datum

Camp COOL Cardio start met een weekend voor buddy’s op landgoed Berkenrode in Heemstede. De buddy’s krijgen hiermee een voorsprong om volgend jaar deelnemers goed te kunnen begeleiden. Dus ben je tussen 18 en 25 jaar? Meld je aan! Het weekend vindt plaats van 5 tot 7 oktober.

Kosten Camp COOL

Voor deelname aan Camp Cool betaal je een eigen bijdrage van 50 euro. De bijdrage kan worden overgemaakt naar NL65 RABO 0150 5197 02, t.n.v. Stichting COOLsupport. Als jij en/of je ouders een extra bijdrage willen doen dan wordt dit natuurlijk zeer gewaardeerd! Mocht het niet haalbaar zijn om dit bedrag te betalen neem dan contact op, dan kunnen we hier samen een oplossing voor bedenken. Niet genoeg geld hebben is voor ons geen reden om je niet mee te laten doen!

Als je je inschrijft verwachten we ook dat je komt, zodat er geen plaats onbezet blijft. Tenzij je ziek bent natuurlijk. Op deze manier blijft het ook voor de subsidiegevers interessant om in jullie te investeren!  Met de ondertekening van dit formulier geef je ook toestemming voor dat foto- en filmmateriaal, na overleg gebruikt mag worden voor pr-doeleinden.

 

Back To Top