Skip to content

Velden met een sterretje zijn verplicht

  • Velden met sterretje zijn verplicht

  • Vul hier noreply@campcool.nl in wanneer e-mailadres ouders niet van toepassing is.

Datum

Schrijf het in je agenda. Camp COOL vindt van 25 september tot 1 oktober plaats op landgoed Berkenrode in Heemstede. Buddy’s beginnen op 25 september. Zij verwelkomen de deelnemers op 28 september.

Kosten Camp COOL

Voor deelname aan Camp COOL betaal je een eigen bijdrage van 75 euro. De bijdrage kan worden overgemaakt naar NL65 RABO 0150 5197 02, t.n.v. Stichting COOLsupport. Als jij en/of je ouders een extra bijdrage willen doen dan wordt dit natuurlijk zeer gewaardeerd!

We hebben de drempel laag gehouden zodat iedereen mee kan doen. Dit is nog steeds een laag bedrag als je dit vergelijkt met sport- en spelkampen. Mocht het niet haalbaar zijn om dit bedrag te betalen neem dan contact op, dan kunnen we hier samen een oplossing voor bedenken. Niet genoeg geld hebben is voor ons geen reden om je niet mee te laten doen!

De Camp COOL-week is een dure week. Als je je inschrijft verwachten we ook dat je komt, zodat er geen plaats onbezet blijft. Tenzij je ziek bent natuurlijk. Op deze manier blijft het ook voor de subsidiegevers interessant om in jullie te investeren! Met de ondertekening van dit formulier geef je er ook toestemming voor dat foto- en filmmateriaal, na overleg gebruikt mag worden voor pr-doeleinden.

Dialyseren

Geef in het formulier aan wanneer je moet dialyseren. Als je hulp nodig hebt bij het regelen van een dialyseplek kun je contact opnemen met Kees Kuin (020-5663023).

Wil je weten wat we met jouw gegevens doen?

Lees onze privacyverklaring op de site.

Back To Top