Skip to content

Camp COOL     Deelnemers     Buddies     Locatie

Deelnemers Camp COOL
Deelnemers Camp COOL

Deelnemers

Empowerment van jongeren met een chronische ziekte

Ben je tussen de 15 en 18 jaar oud? Dan kun je aan Camp COOL meedoen als deelnemer. De deelnemers krijgen allemaal een eigen buddy, die je tijden Camp COOL begeleid. Het belangrijkste aspect van Camp COOL? Lol maken en genieten met leeftijdsgenoten die ’toevallig’ dezelfde chronische ziekte hebben als jij.

Tijdens de week word je gekoppeld aan een buddy, die min of meer in dezelfde situatie zit als jij. Hij/Zij is een paar jaar ouder dan jij en heeft antwoorden op vragen die jij misschien hebt, bijvoorbeeld over zelfstandig worden, school, relaties, medicijnen…

Als je het leuk vindt kun je meerdere jaren mee naar Camp COOL. Misschien ben je twee jaar deelnemer en kom je daarna terug als buddy. Misschien blijf je komen als deelnemer, of is het na één jaar genoeg. Allemaal goed, het hangt af van de mogelijkheden en van wat jij wilt. Het kan ook zijn dat je al 18 jaar of ouder bent als je voor het eerst over Camp COOL hoort. Dan kom je, in overleg, meteen als buddy en wordt je door de hele buddygroep ondersteund in je taak.

Back To Top