Skip to content
Buddies Camp COOL
Deelnemers Camp COOL

Camp COOL Tx

in 2016 organiseren wij Camp COOL Tx, een lang weekend voor jongeren die een transplantatie hebben ondergaan. Zoals altijd gebaseerd op de letters COOL: Communicatie, Ontmoeting, Ontplooiing en Lol. En wat we dan gaan doen? Dat gaan we natuurlijk nog niet precies verklappen, maar verwacht een gezellige tijd met leuke workshops in een afwisselend programma! Voor meer informatie over Camp COOL en ervaringen van andere deelnemers kun je verder kijken op deze website. En check ook even onze filmpjes!

Renske is zestien jaar en heeft een harttransplantatie ondergaan. Onlangs nam ze contact met ons op, want Renske wil ook naar Camp COOL!

renske “Voor hartgetransplanteerden zijn er geen activiteiten zoals Camp COOL. Het lijkt me ontzettend leuk om mee te gaan en met jongeren die ook getransplanteerd zijn. Dat lijkt me fijn omdat je dan gewoon normaal bent onder elkaar en niemand staat te kijken van: “Huh? Wat doe jij nou? en waarom?”

Ben je na het bekijken van onze website en filmpjes enthousiast geworden? En lijkt het jou net als Renske ook leuk om mee te gaan? Stuur ons een mailtje en blijf zo op de hoogte van de ontwikkelingen van Camp COOL Tx. En geen zorgen, je komt hiermee niet op een mailinglijst.

Back To Top